sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Juhlintaa


Meillä ollaan väsyneitä. Erittäin väsyneitä. Eilen oli jotku ylipappilasjuhlat vai mitkä ne oli.Ekaks meidän piti valmistautua niihin juhliin. Leivottiin ihan hirveesti. Mimmi oli silmä kovana vahtimassa koko ajan, että jos vaikka mami ei huomais kun se vähän maistaa voita ja kermaa.
Sit mamin silmä vältti ja Mimmi pääsi vähän maistamaan yhtä kakkua nurkasta. Mami sanoi että onneksi se oli kermalla päällystettävä kakku ja otti Mimmin hampaanjäljet pois.


Kun vieraat tuli, meidät laitettiin makuuhuoneeseen oven taa. Sit myöhemmin me livahdettiin sieltä tarkkailemaan vieraita turvallisen matkan päästä.


Käytiin me tietty vähän kasvejakin hoitamassa, puutarhakissoja kun ollaan.


Oikeastaan ihan onnistuneet juhlat.

kirjoitti Veera

7 kommenttia:

 1. Puutarhakissat, välittänette onnittelut tuoreelle ylioppilaalle!

  VastaaPoista
 2. Onnea ylioppilaalle, selvästikin ilman teidän apua ei bileistä olisi tullut niin onnistuneita :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista. Kyllä me tehtiin kaikkemme ja autettiin ihan joka hommassa. Mami sanoi ettei ihan kaikkea apua olisi tarvinnut.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut "ylipappilaalle" sekä ylimmälle leivontavastaavalle onnistuneesta tehtävästä! Pitäähän kakku tietenkin koemaistaa, ennenkuin sitä vieraille tarjotaan :)

  VastaaPoista
 5. Mimmi: Kiitos että joku arvostaa vastuunalaista tehtävää. Ihan vain vieraiden takia maistelin vähän, että onko hyvää. (Oli hyvää, nam)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Nii onkii, me mennään aina mamin kans sinne kastelee ja nuuhkii kasveja. Ja joskus sinne voi juosta kattoo lasin takaa naapurin Miisaa, joka on vähän ärhäkkä.

   Poista