keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pyykkihommia


Meillä oli kylässä pyykkikori. Meillä on tällainen pieni sininen kori, jossa me aina leikitään. Nyt meille oli ilmestynyt toinen, korkeampi kori. Poika toi pyykkejä pestäväksi. Jee, nyt meillä on molemmilla oma kori.


Hei, mä näen sut tästä reiästä.

 
Kohta mä nappaan sua tällä käpälällä.


Hahaa!


Ai Veerako? En tiiä missä. En tehny mitään.

11 kommenttia:

  1. Vähänkö kivat tassuleikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi vaikeita noi sananvahvistukset. Kolmannella yrittämällä onnistui. Moinen toiminto saattaa vähentää kommetoijia...Se kun vaatii sinnikkyyttä saada sananvahvistus oikein. Huoh

      Poista
    2. Äh! Olin jo olevinaan poistanut sieltä sananvahvistukset, en ymmärrä miksi se oli taas päällä. Toivottavasti nyt toimii paremmin! Hyvä kun kerroit!

      Poista
  2. Meilläkin on aina jompikumpi kissoista tunkemassa pyykkikoriin, vaikka siellä olisi märät pyykit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei voi olla pyykkikori lattialla, etteikö siihen jompi kumpi aina itsensä tunkisi.Samoin kaikki laatikot, korit ja muut isot astiat. :)

      Poista
  3. Haha, aikas kivat "lelut" tai lelut :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kaikki voi olla lelu kissalle. Mimmin paras lelu on peilin tekemä läikkä seinälle tai lattialle. Sen perässä jaksaa juosta vaikka kuinka paljon.

      Poista
  4. Kissa itse keksii ne parhaimmat pelit ja leikit :-). Eihän noin kauniita kissoja raaski pois koreista hätistää, pyykit voi laittaa vaikka kassiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä paitsi kaikki vaatteet on jo valmiiksi karvassa, joten pari karvaa lisää pyykkikorissa ei haittaa.

      Poista
  5. Veeralla onkin pian synttärit !
    Mitähän sankari keksiikään tulevana perjantaina ?
    Katselin juuri valokuvia vuodelta 2001, joissa seikkailee sininen pyykkikori ja Veikka-kissa ( menehtyi äkillisesti neljä vuotiaana) ja Onni -kissa ( nyt 12,5v). Pojilla oli puoli vuotta ikäeroa ja vuorotellen olivat korissa. Onni edelleen käyttää SAMAA koria. Lujaa tekoa !
    Korit ja laatikot on parhaita, sanoo Onni ( profiilikuvassani).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, ei ole koria eikä laatikkoa, mikä ei kissaa vetäisi puoleensa. Tuo sininen pyykkikori on ihan joka päivä tutkittava. Eihän sitä tiedä miltä se tuntuu tänään ennen kuin kokeilee.

      Poista