lauantai 30. toukokuuta 2015

Tulppaanipihan Pinkkitassu


Huomaatte varmaan, millainen rautainen itsekuri meillä on. Tos vieressä on maailman parasta raparperipiirakkaa, mut me ollaan ihan coolisti vaan.


Mä osaan suorastaan ignoroida sitä täysin. En oo nähny koko piirakkaa.


Joskus on vaan niin vauhti päällä, että itsehillintä pettää. Mamin maalaushommaa oli pakko tulla katsomaan lähempää. Minkäs mä sille mahdan, että jalka lipsahti siihen maalipurkin kanteen.
 Ja vaikka mä kuinka yritin juosta kovaa karkuun, niin lopulta mami sai kuvan mun kesävarpaista. No pinkithän ne on. Mut aika hienot.

kertoili Veera

6 kommenttia:

  1. En minäkään välitä piirakasta, mutta raparpein lehtien alla on kiva tarkkailla omaa pihaa. Onko teillä ollut riesaa punkeista? En minä niistä niin välitä, mutta mun henkilökunta alkaa riehua aina, jos tuon sellaisen sisälle. Miten teillä? Ihanaa kesää teille toivottaa ystävänne Mansikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mansikka! Kyllä mekin tykätään raparperin lehdistä, varsinkin Mimmi makaa mielellään siellä varjossa. Mut punkeista ei tykätä, ainakin isi tutkii aina sängyn tarkkaan. Mut ei sielt oo löytyny kuin kuolleita punkkeja, ku meillä on se litku niskassa. Joskus me tuodaan lintukirppuja, mut aika harvoin. Ihanaa kesää sullekin, ja paljon hiiriä!

      Poista
  2. Ihastuttavat kesävarpaat! Niin sitä pitää ollakin apuna hommissa =)
    Teillä on vissiin alkanut kesäloma ( ...siis mamillakin)...
    Hyvää ja punkitonta kesän alkua!

    VastaaPoista
  3. Mami sanoo, ettei ole vielä alkanut. On se ollut kotona joitakin arkipäiviä. Me on kyllä herätetty silloinkin ihan samaan aikaan, neljän ja viiden välillä, varmuuden vuoksi. Kiitos vaan, samoin itsellenne!

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka pinkit! T. Pinkkitassun serkukset Sulo ja Namu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja Sulolle ja Namulle! Pinkki on kyllä jo kulunut pois, mutta ainahan voi löytää uutta väriä jostain!

      Poista