maanantai 14. joulukuuta 2015

Arvonta!

Jännittävä Puutarhakissat-blogin ensimmäinen arvonta on koittanut. Arvonnan suorittavat viralliset Puutarhakissat Mimmi ja Veera. Tai no, oikeastaan Veera, koska Mimmiä eivät paperipalat paljon kiinnostaneet, kun ei niissä ollut ruoan tuoksua.


Virallinen Puutarhakissa suorittaa pintapuolisen arvontalipukkeiden tarkastuksen lähinnä nuuhkimalla.


Lipukkeet täyttävät myös lähemmän tarkastuksen vaatimukset, joten arvonta voidaan suorittaa.


Veeralla on aivan oma, mutta täsmällisen tuloksen tuottava arvontamenetelmä. Kaikki tassut arvontakulhoon ja ...... TADAA!


Kulho meni nurin, mutta tarkasti suoritettu arvonta tuotti ainoastaan yhden arvontalipun, joka tipahtaa kulhosta ulos. Ja voittaja on...... Empress! ONNEA!

Lähetämme Empressille sähköpostia. Puutarhakissat-kalenteri lähtee postiin heti kun saamme osoitetiedot. Kiitokset kaikille osallistuneille!


Puutarhakissoilla on riittänyt touhua myös viikonloppuna. Meillä tehtiin joulusiivous. Kaikki matot menivät ulos ja tavaroita siirreltiin paikasta toiseen. Kyllä siinä oli kissoilla stressiä kerrassaan. Mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa.

10 kommenttia:

 1. Piti tulla ihan moneen kertaan lukemaan ja katsomaan nuo loistavat kuvat. :) Aivan ihana arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ihanista kohteista tulee ihania kuvia! Ihana kommentti!

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Hyvä menetelmä arpojalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veeran arvontamenetelmä oli suoraan sanottuna myös mamille yllätys. Menetelmä toimi kuitenkin kellonvarmasti, Veera on tarkka tyttö.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihania ovat, ja vauhtia riittää sisällä nyt kun ulos ei viitsi mennä, liian kylmä.

   Poista
 4. Ihana arpoja :D Kissat ne osaa aina vaan yllättää! Onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on monet naurut saanut noiden kanssa. Kiitos osallistumisesta kaikille.

   Poista
 5. Virallinen Veera, mainio arvannostaja. Eipä mene lottomiehet pallojen kanssa pyörimään, vaikka voisivat ottaa tästä paneutuvasta tyylistä mallia. Onnea voittajalle, jolle riittää herkullisia hetkiä koko ensi vuodeksi! Hyvää joulusiivousta kaikille kissankarvanmetsästäjille toivottaa Laiskuri-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Laiskuri: sinä olet ymmärtänyt joulun ytimen. Ei se hössötys ja tekemisen määrä, vaan laatuaika perheen ja kissojen (tai ehkä koirienkin) kanssa. Hyvää Joulun odotusta!

   Poista