perjantai 11. joulukuuta 2015

Vielä voit osallistua Puutarhakissojan seinäkalenterin arvontaan!

Hei kaikki kissamaiset ja muut ystävät! Muistathan osallistua Puutarhakissat-seinäkalenterin arvontaan. Jättämällä kommentin osallistut yhdellä äänellä, ilmoittautumalla lukijajäseneksi tuolta sivupalkista saat toisen äänen. Nyt on hyvä mahdollisuus voittaa, kommentteja ei ole vielä edes kymmeniä. Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat nopeasti kalenterin kotiin jos voitto osuu kohdalle.


Pimeinä päivinä täytyy olla pimeät harrastukset. Veera on kova hiirikissa, mutta ei kyllä mene ulos sateella ja myrskyllä. Silloin täytyy tyytyä sisällä hiirestämisen leikkimiseen. Meillä lentelevät sekä leikkihiiret että muukin saalis, kuten ruoka. Veera nappaa näppärästi ruokakupista ruokaa tassuun ja heittää sen lattialle, minkä jälkeen sen voi syödä. Veera ei ymmärrä miksei ruoalla saisi leikkiä.


Myös näkymättömien ötököiden tarkkailu kuuluu harrastuksiin. Ensin alkaa toinen tuijottaa lattiaa, jossa minä en näe yhtään mitään. Kohta tulee toinen paikalle ja molemmat jahtaavat samaa näkymätöntä öttiäistä. Ehkä ne ovat niitä pitkäjalkaisia lukkeja, joita ei helposti huomaa.


Tai sitten kytätään toisiaan ja hyökätään kimppuun. Toinen juoksee karkuun ja koko alakerta on kuin laukkarata. Välillä kuuluu murinaa tai vinkunaa ja sitten täytyy mennä väliin, ettei tee kipeää. Karvat vain pöllyävät. Onko muilla kissakavereilla näitä pimeän ajan harrastuksia?

kirjoitteli Mami

2 kommenttia:

  1. Oi! Kissojen ystävänä tykkäisin tästä kalenterista :) hyvahuomen at gmail piste com

    VastaaPoista
  2. kissakalenteri kyllä olis tarpeen, myllykirjeet@luukku.fi
    Arvontaonnea ei yleensä ole....

    VastaaPoista